➤📺📱👉Örebro Timrå Live

Timrå kvitterar mot Örebro – sjunde avgörande match väntar

TIMRÅ/STOCKHOLM. Det blir en sjunde avgörande match i Örebro.

Timrå vann på hemmais – i sina vita bortatröjor.

– All kredd till ”Hussen”. Det var hans drag, därför vann vi matchen, säger Jonathan Dahlén.

Det var svängig hockey direkt som Timrå och Örebro bjöd på.

Örebro HK spelar mot Timrå IK den 29 mars 2023 kl. 17:00:00 UTC.

Första perioden var jämn. Timrå inledde bäst och tog ledningen genom Sebastian Hartmann efter 10.58, men Örebro Hockey kvitterade genom Filip Berglund bara tre minuter senare. Efter 7.51 i andra perioden gjorde Timrå 2-1 genom Anton Lander.

Efter 13.13 av perioden kunde Rasmus Rissanen kvittera till 2-2 för Örebro Hockey. Timrå startade tredje perioden vassast. Laget gick från 2-2 till 4-2 genom mål av Emil Pettersson och Sebastian Hartmann. Örebro Hockey gjorde 3-4 genom Kristian Näkyvä efter 19.58 men kom aldrig närmare.

Matchen spelas på Behrn Arena (ice hockey).

Den här matchen är en del av SHL.

Här kan du hitta tidigare resultat för Örebro HK mot Timrå IK, sorterade efter inbördes möten. SofaScore låter dig också kolla upp annan information om matchen, såsom:

Hemmalagets Sebastian Hartmann satte 1–0 efter elva minuter, men Örebros kvittering kom omgående när Filip Berglund satte 1–1 drygt två minuter senare.

Hemmalaget radade upp lägen, och därför kom inte Anton Landers 2–1-mål till Timrå helt ologiskt.

– Man måste stoppa blödningen innan detta rinner i väg. Det är en överkörning vi ser, säger Petter Rönnqvist i C Mores sändning.

Emil Pettersson gjorde sin andra poäng för kvällen när han satte ledningsmålet för hemmalaget med tio minuter kvar.